Kingston microSDHC Class 10 45mbs UHS-I Card 32GB

Kingston
0740617183412
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kingston microSDHC Class 10 45mbs UHS-I Card 32GB

microSDHC/microSDXC klasse 10 UHS-I-kaart

UHS-I-snelheden in een kleine, duurzame kaart.

 

De microSDHC/microSDXC klasse 10 UHS-I0kaart van Kingston levert klasse 10 UHS-I-snelheden van 45MB/s voor lezen en 10MB/s voor schrijven, waardoor het een ideale kaart is voor fotografen die van alles een foto maken, van stillevens tot kinderen en bewegende dieren. De kaart is tevens ideaal voor video's* van bioscoopkwaliteit HD (1080p) en reduceert de buffertijd tussen beeldopnames in vergelijking met de klasse 4-kaart.

Als kleinste SD-kaart verkrijgbaar, is de microSDHC/microSDXC klasse 10 UHS-I-kaart de standaardoplossing voor uitbreidbare opslagcapaciteit voor veel tablets, smartphones en actiecamera's. De kaart kan tevens worden gebruikt in combinatie met de optionele SD-kaartadapter voor SDHC/SDXC host-apparaten van standaardgrootte.

Deze veelzijdige kaart is duurzaam en ideaal voor extreme omstandigheden, is waterdicht**, temperatuurbestendig***, schok-/vibratiebestendig**** en röntgenbestendig*****. Capaciteiten van 8GB tot 128GB maken het u gemakkelijk om de juiste kaart voor uw behoeften te vinden en bieden ruimte voor duizenden foto's op hoge resolutie en urenlang video******.

 

• Klasse 10 UHS-I-snelheden tot wel 45MB/s voor lezen en 10MB/s voor schrijven

•Klein formaat

• Duurzaam voor het beschermen van uw foto's en video's, zelfs in de meest extreme omstandigheden

• Capaciteiten van 8GB–128GB

 

*Deze klasse 10-kaarten zijn bedoeld voor HD-video opnamen, maar ondersteunen geen gelijktijdige functies voor het vastleggen van video en stilstaande beelden.

**IEC/EN 60529 IPX7 gecertificeerd voor bescherming tegen constante onderdompeling onder water tot wel 30 minuten op een diepte van tot wel 1 meter.

***Is bestand tegen temperaturen tussen -25 °C tot 85 °C

****Gebaseerd op MIL-STD-883H, METHODE 2002.5 militaire standaard testmethode.

*****ISO 7816-1 gecertificeerd voor bescherming tegen 0,1 Gy aan röntgenstraling aan beide kanten van de kaart.

****** Opnameduur en aantal foto's verschilt per fabrikant van het toestel waarin de kaart wordt geplaatst. Ga voor meer informatie naar kingston.com/flash/storage_chart

 

Gerelateerde Producten